Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.04.11, 00:00   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tek Türkiye 132.Bölüm Özeti

Tek Türkiye 132.Bölüm Özeti

Çetin, kızını kurtarabilecek mi?


Öfkesi artan Önder, tüm çocukları ve kendisine karşı çıkan kadınları öldürmeye karar verir. Bunun üzerine her ayrıntısını düşündüğü operasyon planını gerçekleştirmeye karar verir. En zor görev Zohar'a verilir. Operasyonda o da bizzat yer alacaktır. Fakat saldırı düzenleyecekleri grubun içinde kendi kızının da olduğunu öğrenir. Bu gerçek, Zohar'ı çok zor durumda bırakır.
Gerçeklerin farkına varan Çetin, kızını ve eşini kurtarmak için her şeyi göze almıştır. Yapılacak tek şey, sevdiklerini kurtarmak için örgütü kandırmaktır. Bunun için çok dikkatli olması gerekmektedir. Ancak aksilikler yakasını bırakmaz. İşler planladığı gibi gitmeyince kızının da hayatı tehlikeye girer. Yıllarca babalık yapmadığı için kendini affettirmeye çalışan Çetin, kızının sona yaklaştığına şahit olur.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla