Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.04.11, 03:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Canon EOS 60D

Canon EOS 60D

Canon EOS 60D Kit - Canon EOS 60D Fotoğraf Makinesi - Canon EOS 60D Fiyatları



EOS 60D ile yaratıcı yönünüzü keşfedin. Değişken açılı LCD ekranı ve geliştirilmiş yaratıcı özellikleri kullanarak çarpıcı fotoğraflar ya da Full HD Filmler yaratın ve kendinizi ifade edin.



Özellikler

  • 18 MP APS-C CMOS sensor
  • Gelişmiş yaratıcı özellikler
  • Değişken açılı 7,7cm (3,0 inç) 3:2 oranlı LCD
  • Full HD filmler
  • DIGIC 4
  • ISO 100-6400, H:12800
  • 58 JPEG'e kadar 5,3fps çekim yapabilme
  • 9 noktalı çapraz tip AF Sistemi
  • 63 alanlı, Çift katmanlı Sensör ile iFCL ölçümü
Kendi açınızı bulun



18 MP CMOS sensör
Poster boyutunda büyük baskılar yapmak veya görüntüleri baskı için gereken ayrıntıların hiçbirini kaybetmeden kırpmak isteyen kişiler için ideal olan EOS 60D’in 18MP CMOS sensörü, düşük ışıkta inanılmaz performans gösterir ve bozulma oranı son derece düşük görüntüler üretir.

Gelişmiş yaratıcı özellikler
Oyuncak kamera etkisi ya da yumuşak odak gibi çok çeşitli yaratıcı filtrelerle fotoğraflarınızı geliştirmek için hayal gücünüzü kullanın. Bu filtreler RAW ve JPEG görüntülere uygulanabilirler ve çekim sonrasında size yaratıcı kontrol fırsatı verirler. Temel+ mod yaratıcı bir ortam oluşturmanıza olanak verir, Temel modda çekim yaparken kapsamlı fotoğraf bilgisi olmadan yaratıcı kontrol sahibi olabilirsiniz.

Değişken açılı 7,7cm (3,0 inç) 3:2 Clear View LCD
Daha fazla netlik için ultra yüksek 1.040.000 nokta özelliğine sahip olan 7,7cm (3,0 inç) 3:2 Clear View LCD ekranla fotoğraf ve videolar üzerinde detaylı kontroller yapın ya da çekiminizi değişik veya zor açılardan gerçekleştirin. Canlı Görüş moduna geçin ve en iyi açıyı bulmanıza yardım etmesi için gerçek zamanlı görsel beslemeyi kullanın.

Full HD film kaydı
EOS 60D, olağanüstü fotoğraf çekimi ile Full HD (1080p) video çekimini bir arada sunar. EOS 60D, yaratıcılığınızı göstermeniz için tam manuel kontrol ve seçilebilir kare hızı özelliklerine sahiptir. Ayrıca, hareketin gerçekten hızlı olduğu yerlerde 50/60fps yüksek hızlı filmleri 720P'de çekebilirsiniz. HDMI bağlantısı, çekimleri ve fotoğrafları her HDTV'de Yüksek Çözünürlüklü oynatmaya olanak verir. HDMI özellikli TV setleri sayesinde, yeniden oynatma uzaktan kumanda kullanılarak yapılabilir.

DIGIC 4
Canon DIGIC 4, pürüzsüz ton geçişleri ve doğal görünümlü renkler elde etmek için CMOS sensörle birlikte çalışarak 14 bit görüntü işleme sunar. DIGIC 4 ayrıca, yüksek ISO hızlarında çekim yaparken gelişmiş Bozulma Gidermeyi ve anlık başlangıç süreleri ve çekimden sonra neredeyse anlık görüntü incelemesini çalıştırır.

Düşük ışık için yüksek ISO
Işık seviyeleri düştüğünde EOS 60D, 6400'e kadar ISO aralığı sunar ve flaş kullanımı istenmediğinde bu aralık 12800'e genişletilebilir.

iFCL ölçüm sistemi
63 alanlı çift katmanlı ölçüm sensörü Odak, Renk ve Aydınlatma bilgilerini analiz ederek doğru ve tutarlı ölçüm sağlar.

Hızlı Kontrol ekranı
Özel bir düğmeyle erişilen bu ekran sık kullanılan fonksiyonlara kolay erişim sağlayarak her an fotoğraf çekmeye hazır olmanızı sağlar.

Kendinize özel bir çekim sistemi oluşturun
EOS 60D, Canon’un EF ve EF-S lensleri serisi ve EX serisi Speedlite flaşlarla uyumludur.




Canon EOS 60D Fiyatları


Canon EOS 60D Gövde Fiyatları 2000-2500 TL Arasında değişmektedir.
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla