Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.04.11, 02:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ic Hotels Santai Family Resort Otel Antalya

Ic Hotels Santai Family Resort Otel Antalya






Telefon
: (+90) 242 725 41 02
Fax : (+90) 242 725 42 68
Web : www.ichotels.com.tr
E-Posta : sales@ichotels.com.tr
Yerleşim
İl - İlçe - Bölge : Antalya - Serik - Serik - Belek
Adres : 3.Kum tepesi Mevkii 07500
Tesis
Sınıfı : 5 Yıldızlı Oteller 5 Yıldızlı Oteller
Hizmet Türü : Ultra Herşey Dahil
Tesis Özellikleri : Türk ve dünya yemeklerinden sunumlar yapılan 800 kişi kapasiteli açık restoran, gün içerisinde gözleme servisi ve farklı konseptlerde 6 adet barı bulunmaktadır. Kendinizi dinlendirmek ve yenilenmiş gibi hissetmek isterseniz uzmanlar tarafından yapılan sarma terapisi, çamur banyoları, yosun odalari, aromaterapi, cilt terapileri, egzotik terapileri, açik jakuziler, sauna, bali masajı size iyi gelecektir. Çeşitli özelliklerde ve büyüklüklerde son teknolojiye sahip altı adet toplantı salonu mevcuttur. Bebek bakımı, doktor, internet, alışveriş merkezi, oyun salonu, fotoğraf hizmetleri, kuaför, sağlık merkezi, market, çamaşırhane, kuru temizleme, güzellik salonu, araba kiralama, telefon ve faks alınabilen hizmetler arasındadır.
Tesis Aktiviteleri : Spa merkezinde fittness salonu, türk hamamı, sauna, masaj imkanları ile rahatlayabilirsiniz. İki adet su kaydıraklı havuzu, ısıtmalı yüzme havuzu, relax havuzu ve animasyon havuzu seçenekleri vardır. Gün boyu süren gündüz animasyonları ve gece animasyonları ile misafirlerine eşsiz bir tatil imkânı sunmaktadır. Banana, step, aerobik, su jimnastiği, paraşüt, su topu, mini golf, kano, masa tenisi, tenis kortu, rüzgar sörfü, okçuluk, ringo, plaj voleybolu, sürat motoru, lazer, boccıa, dart gibi aktivitelerle tatilinizi eğlenceli kılabilirsiniz. 8-12 yaş arası çocuklar için midi club ve 04 - 07 yaş arası çocuklar için mini club bulunmakatdır. Çocuklarınızın eğlenceli vakitler geçirebilmeleri için oyun odaları, park alanları, sinema ve video etkinlikleri olup ve 2 adet çocuk havuzunda suyun keyfini çıkarabilirler.


Oda Özellikleri : Orman ve deniz manzaralı odaları konforlu ve şık bir şekilde dekore edilmiştir. Tesisin giriş katında bulunan deluxe villalar iki kattan oluşmaktadır ve çocuklu aileler için ideal konaklama imakanı sağlamaktadır. Tüm odaları balkonlu olup farklı genişliklerde halı zemin kaplıdır. Odalarda, telefon, banyo, saç kurutma makinesi, emanet kasası, tv ve merkezi klima sistemi bulunmaktadır.
Kısa Açıklama
Açıklama : Ic Hotels bünyesinde 94.240 m2 alan üzerine kurulmuş tesis Belek Turizm Merkezi'nde 5 yıldız standartlarında hizmet vermektedir. Oldukça geniş bir alana sahip olan tesis peyzajının güzelliği, bahçe içerisinde bulunan palmiye ağaçlarıyla süslü yürüyüş yolları, üç farklı havuz seçeneği ile misafirlerine özel bir tatil imkanı sunmaktadır. Her türlü beklentiyi karşılayabilecek şekilde konaklama üniteleri bulunmaktadır. 385 adet standart odası, 5 adet engelli odaı, 4 adet aile odası, 2 adet kral dairesi, 40 adet deluxe villa, 5 senior suit, 14 junior suit, 4 çocuk suiti, 4 adet selection villa ve 1 king villa olmak üzere toplam 464 odası ile hizmet vermektedir. Antalya şehir merkezine 40 km , Antalya Havalimanına ise 30 km mesafesi bulunmaktadır.


Tesis / Oda Özellikleri :
Restaurant: Var Spor Salonu: Var
Yüzme Havuzu: Var Oda Servisi: Var
Evcil Hayvanlar: Yok Internet: Var
Otopark: Var Oyun odaları: Var
Golf: Var Tenis: Var
Küvet: Var Engelli Aracı: Yok
Çamaşırhane: Var Mutfak: Yok
Bar: Var Klima/Havalandırma: Var
Gece Kulübü / Disco: Var Bilardo: Yok
Telefon: Var Spa/Ilıca: Var
Özel Kasa: Var Asansör: Var
Sigara İçilmeyen Odalar: Yok Dalış Okulu Yok
Paraşüt: Yok Su Kayağı Var
Uyandırma Servisi: Var
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla