Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.05.11, 21:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Domus Mariae Palazzo Carpegna Roma

Domus Mariae Palazzo Carpegna Roma







Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinin Aurelio bölgesinde yer alan Domus Mariae Palazzo Carpegna, ailelere yönelik bir otel olup, yakınında Villa Doria Pamphili, St. Peter Bazilikası ve Olimpiyat Stadyumu bulunur. Ayrıca yakınında Vatikan Bahçeleri ve Vatikan Şehir Devleti Valilik Sarayı yer alır.



Otel Özellikleri.
Bu iş seyahatindekilerin dostu otel tesisinde restoran ve bar/oturma salonu vardır. Konuklara her sabah ücretsiz kahvaltı sunulur. Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: küçük toplantı odaları ve görsel-işitsel donanım. Konuklar için otopark ücretsizdir.



Etkinlik yerleri gece kulübü, sergi alanı, konferans/toplantı odaları ve banket imkanı içerir. Personel concierge hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti, etkinlikler için yemek hizmeti ve ticari hizmetler sağlayabilir. Ek olanaklar arasında birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve lobide ücretsiz gazete hizmeti vardır.



Konuk odaları:
Domus Mariae Palazzo Carpegna, 200 konuk odasına sahiptir. Konuk odalarında televizyon beraberinde kablo/uydu kanallar bulunur. Konuk odalarında yüksek hızlı Internet erişimi bulunur.Konuk odalarında oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon bulunur. Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: bide, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.



Ek olanaklar şunları kapsar: minibar, klima ve açılır pencere. Ayrıca, oda temizliği hizmeti sunulmaktadır ve istek üzerine sağlanan hizmetler arasında uyandırma servisi vardır. Bebek yatağı ve ilave yatak bulunur. Domus Mariae Palazzo Carpegna tesisindeki tüm konuk odaları sigara içilmez odadır.

Domus Mariae Palazzo Carpegna Rome
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim

Konu Kedi tarafından (12.05.11 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir..
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla