Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.05.11, 17:33   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Mürşit Ağa Bağ Biyografisi - Mürşit Ağa Bağ Hayatı - Mürşit Ağa Bağ Kimdir?

Mürşit Ağa Bağ Biyografisi - Mürşit Ağa Bağ Hayatı - Mürşit Ağa Bağ Kimdir?

Devlet Konservatuvarı'ndan 1993 yılında mezun olmuştur. 2 yıl çalıştığı Şehir Tiyatroları'ndan kadro alamadığı için ayrılmak zorunda kalmıştır. Televizyon ekranına ise Alıştık Artık adlı programla başlamış ve ardından Affet Bizi Hocam ve Kurt Kapanı adlı dizilerde rol almıştır.Daha sonra Kınalı Kar ve Mihrali dizisinde görev yapmıştır.2008 yılında ise Samanyolu TV'de yayınlanan Hakkını Helal Et dizisinde başrol oyuncusu olarak Murat karakterini canlandırmaktadır.
Hakkını Helal Et Dizisinde My Name is earl'nin başrol karakteri ile benzetildi. Bununla ilgili her yerde söylentiler dolaştı. Dizinin yapımcısı ise bunu sonradan fark ettiklerini söyledi.Kesinlikle hiç bir ilişkisinin olmadığını söylediler .
Mürşid Bağ; oynadığı Yeşeren Düşler, Şeytan, Kurt Kapanı, Alıştık Artık, Mihrali gibi dizi ve sinema filmleri sayesinde tanınmıştır.Mihrali karakteri ile ilk olarak adını duyurmuştur.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla