Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.05.11, 00:09   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Residence Villa Tassoni Roma - Residence Villa Tassoni

Residence Villa Tassoni Roma

Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinin göbeğinde yer alan Residence Villa Tassoni yakınında Sistine Şapeli, St. Peter Bazilikası ve Roma Forumu bulunur. Ayrıca yakınında Kolezyum ve Olimpiyat Stadyumu yer alır.



Dinlenme Tesisi Özellikleri.
birden fazla dil bilen personel ve tur/bilet hizmetleri ile birlikte Residence Villa Tassoni çamaşırhane ve bahçe sunmaktadır. Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: havaalanı transfer hizmeti (istek üzerine). Genel alanlarda kablosuz Internet erişimi vardır (ek ücret uygulanır). Konuklar için otopark sınırlı kapasiteye sahiptir (ücretli).Personel concierge hizmetleri, ticari hizmetler, limuzin/şehir arabası hizmeti ve tur asistanlığı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında asansör, döviz bozdurma olanağı ve halka açık alanlarda havalandırma vardır.



Konuk odaları:
Residence Villa Tassoni, 30 konuk odasına sahiptir. Konuk odalarında LCD televizyon beraberinde uydu kanallar bulunur. Ücretsiz kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanır. Konuk odalarında masa, oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon bulunur.Banyolardael ile kullanılan duş, bide ve saç kurutma makinesi bulunur.Ek olanaklar şunları kapsar: klima, ütü/ütü masası ve açılır pencere. Temizlik hizmeti sunulur. Bebek yatağı bulunur.




Residence Roma
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla