Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.05.11, 00:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Hotel Principe Di Piemonte Roma - Hotel Principe Di Piemonte

Hotel Principe Di Piemonte Roma



Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinde yer alan Hotel Principe Di Piemonte yakınında Porta Maggiore, Kolezyum ile Roma Forumu bulunur. Ayrıca yakınında St. Peter Bazilikası ve Santa Maria Maggiore Bazilikası yer alır.



Özellikler:
Bu Roma tesisinde bar/oturma salonu vardır. Konuklara her sabah ücretsiz kahvaltı sunulur. Genel alanlarda kablosuz Internet erişimi vardır (ek ücret uygulanır). Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: havaalanı transfer hizmeti. Personel limuzin/şehir arabası hizmeti ve tur asistanlığı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve 24 saat oda servisi vardır.



Konuk odaları:
Televizyonlarda kablo kanalları bulunur. Konuk odalarında çok hatlı telefon ve ücretsiz günlük gazete bulunur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, telefonlar, bornoz ve bide bulunur. Ek olanaklar şunları kapsar: minibar, klima ve masa. Ayrıca, istek üzerine ekstra havlu/çarşaf ve uyandırma servisi sağlanır. Bebek yatağı bulunur.





Hotel Piemonte, Roma
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla