Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.05.11, 00:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Best Western Blu Hotel Roma - Best Western Blu Hotel

Best Western Blu Hotel Roma


Genel Bilgi

Konum:
Roma şehrinde yer alan Best Western Blu Hotel Roma, iş seyahatindeki konuklara yönelik bir otel olup, yakınında Roma-La Sapienza Üniversitesi, Kolezyum ve Roma Forumu bulunur. Ayrıca yakınında Porta Maggiore ve Museo degli Strumenti Musicali yer alır.



Otel Özellikleri.
Halka açık alanlarda ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızda Internet erişimi bulunur.Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: ticaret merkezi, küçük toplantı odaları ve teknik destek bürosu. Etkinlik yerleri gece kulübü, sergi alanı, konferans/toplantı odaları ve banket imkanı içerir. Personel düğün organizasyonu hizmeti, etkinlikler için yemek hizmeti, ticari hizmetler ve limuzin/şehir arabası hizmeti sağlayabilir. Ek olanaklar arasında concierge bürosu, birden fazla dil bilen personel ve lobide ücretsiz gazete hizmeti vardır. Tesis türü: sigara içilmeyen tesis.



Konuk odaları:
Best Western Blu Hotel Roma, 111 konuk odasına sahiptir. Televizyonlarda uydu kanalları bulunur. Ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanmaktadır. Konuk odalarında masa, oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon bulunur.Tüm odalarda kahve/çay makinesi bulunur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve duş başlığı bulunur.Ek olanaklar şunları kapsar: çekyat, klima denetimi ve minibar. Ayrıca, istek üzerine hipoalerjenik yatak takımı, ekstra havlu/çarşaf ve uyandırma servisi sağlanır. Gece oda bakımı ve temizlik hizmetleri sağlanır. Bebek yatağı ve ilave yatak bulunur.




BEST WESTERN Blu Hotel Roma
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla