Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.06.11, 14:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Engelli Öğrencilerden Engelsiz Gösteriler

Engelli Öğrencilerden Engelsiz Gösteriler


Özel eğitim şenliğinde buluşan engelli öğrenciler hem eğlendi hem de bir yılın yorgunluğunu attı.
Bursa'da özel eğitim almakta olan engelli öğrencilere yönelik düzenlenen Özel Eğitim Şenliği renkli görüntüleri sahne oldu. Toplumu engellilere karşı duyarlı hale getirmek ve engellilerin topluma adaptasyonunu sağlamak amacıyla Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen 'Özel Eğitim Şenliği' ile eğlenen engelli öğrenciler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.
Programa Vali Şahabettin Harput'un eşi Funda Harput, Vali Yardımcıları Selman Yenigün ve Mustafa Güney, Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, özel eğitim kurum müdürleri aileler ve engelli çocuklar katıldı.
Saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile şenlik başladı. İstiklal Marşı okunurken, Bursa Nilüfer Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerinden bir grup toplu olarak işaret dili ile eşlik etti. Daha sonra halk Oyunları başta olmak üzere, rond gösterisi, müzikal drama, skeç, vurmalı çalgılar, yemek yapma tarifi ve bayrak gösterisi gibi bir dizi etkinlik sahnelendi. Özellikle iki öğrenci tarafından sahnelenen yemek yapma tarifi skeci ayakta alkışlandı. Aşçı kıyafeti giyinmiş iki öğrenci tarafından sunulan yemek tarifi, salonda ayakta alkışlandı. Ayrıca öğrenciler tarafından sunulan akrobasi hareketler ve bayrak gösterisi yine salonda büyük coşkuya sebep oldu.
Çocukları gösterilerini sunarken salonda bulunan aileler ise hüzün ve gururu bir arada yaşadı. Gerçekleştirilen şenlik kapsamında doyasıya eğlenen engelli öğrenciler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Şenlikte gönüllerince eğlenen özel eğitim alan öğrenciler aynı zamanda bir yılın yorgunluğunu atmış oldu. Gerçekleştirilen şenlik ile özel eğitime ihtiyaç duyan engellilere karşı toplumun duyarlılığı artırılmak isteniyor.

(Cihan Haber Ajansı)
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla