Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.07.11, 19:19   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Gallery Residence and Boutique Hotel İstanbul

Gallery Residence and Boutique Hotel İstanbul

Açıklama

Konum:
İstanbul şehrinin Şişli - Kongre Vadisi bölgesinde yer alan Gallery Residence and Boutique Hotel yakınında BJK İnonu Stadyumu, Topkapı Sarayı ve Aya Sofya bulunur. Ayrıca yakınında Taksim Meydanı ve Galata Kulesi yer alır.



Otel Özellikleri.
Gallery Residence and Boutique Hotel tesisinde spa küveti, sauna ve spor salonu veya odası bulunur.Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: küçük toplantı odaları, limuzin/şehir arabası hizmeti ve sekreterlik hizmetleri. Personel concierge hizmetleri, tur/bilet hizmetleri, tur asistanlığı ve döviz bozdurma olanağı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında birden fazla dil bilen personel, hediyelik eşya dükkanları veya gazete bayisi ve market vardır.



Konuk odaları:
Konuk odalarında düz panel televizyon beraberinde uydu kanallar ve DVD oynatıcı bulunur. Konuk odalarında kablosuz Internet erişimi bulunur.Konuk odalarında masa, faks makinesi ve direkt hatlı telefon bulunur.4.0 yıldızlı bu tesisin odalarında mutfak ile (buzdolabı, kahve/çay makinesi ve yemek pişirme imkanı bulunur. Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: telefonlar ve saç kurutma makinesi. Ek olanaklar şunları kapsar: klima denetimi, klima ve oda içinde kasa. İlave yatak bulunur. Gallery Residence and Boutique Hotel tesisindeki tüm konuk odaları sigara içilmez odadır.





Gallery Residence Suites - Boutique Hotel
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla