Duvar Yazıları :::::::::: Gökyüzü..Güneş...Sahil.. Gelde ödev yap! "Acele kan aranıyor grubu önemli değil" imza: wampir! Nişanlıyken erkek konuşur kız dinler;evlenince ikisi konuşur mahalle dinler ! Sabah kahvaltı edemedim çünkü seni düşünüyordum... İkna edemiyorsan kafalarını karıştır ! Ne güzel senin zeka sorunun yok çünkü zekan yok ! Kibar ol; Karını dövmeden önce ceketini düzelt ! Konferanslarda ön sıralara oturmayın uyuyamazsınız ! Dünyanın en iyi şeyini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ! Acemi desinler.. korkak desinler..Ama rahmetli demesinler ! Malın ucuzunu seç tamir ederken canın sıkılmasın ! İnsanlara asla güvenme sırlarını bir tavukla paylaş ! Sen bana baktın ben sana şimdi beraber beş çocuğa bakıyoruz ! Kalbimi kırdın o bana dedemden hatıraydı ! Bana zayıfını söyle sana elimin ayarını söyleyeyim Zayıfsız Karne Duvaksız geline benzer... Deveye '' Niçin boyun eğri ?''demişler..Minibüsten yeni indim demiş. Misafir Umduğunu değil yanında getirdiğini yer. Okul bizim evimiz, o yüzden alt-üst ediyoruz. Öğrenciyi KRAL dairesine koymuşlar illa da tenefüs demiş Bir elin nesi var? tabi ki PARMAK ları.. Ağaç yaş ise yağmur yağmıştır. ! Aklınız bir karış havadayken paraşüte gerek YOK.. --------------Tualimforum İmzam-------------- Boşverdim
Konu Kedi tarafından (13.03.08 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir..
|