Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.07.11, 22:24   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Nar Ekşili Kısır

Nar Ekşili Kısır



MALZEMELER

•2 su bardağı ince bulgur
•1,5 yemek kaşığı biber salçası
•1,5 yemek kaşığı domates salçası
•10 sap taze soğan
•1/2 demet maydanoz
•1/2 adet limon
•1/2 su bardağı zeytinyağı
•4 yemek kaşığı nar ekşisi
•1 yemek kaşığı kuru fesleğen
•1,5 su bardağı sıcak su
•tuz


HAZIRLANIŞI
Bulgur ve salçaları kapaklı bir kaba koyun.Bir su bardağına limonu sıkıp, tuzu koyduktan sonra üzerini kaynar su ile tamamlayın.Hazırladığınız tuzlu ve limonlu suyu bulgur ve salçaların üzerine boşaltın. Geri kalan yarım bardak suyu da ilave edip, buharı uçmadan, hızlıca karıştırıp bulgur yumuşayıncaya kadar yaklaşık yarım saat dinlenmeye bırakın.Bu sırada nar ekşisi, zeytinyağı ve kuru fesleğeni karıştırıp bir kenarda bekletin.Yumuşayıp, ılıklaşmış bulguru biraz yoğurun.Kıyılmış maydanoz ve taze soğanı ekledikten sonra fesleğenli sosu üzerine gezdirip, servis edin
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla