Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.07.11, 22:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Limonlu Revani

Limonlu Revani

Malzemeler

(4 kişilik)
125 g margarin
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı irmik
3 yumurta
3 kahve fincanı tozşeker
3 kahve fincanı yoğurt
1 tatlı kaşığı karbonat
1 limonun rendelenmiş kabuğu
1 paket vanilya
Hindistan cevizi


Şerbet için:
2 su bardağı su,
2 su bardağı tozşeker,
1 limonun suyu.


Hazırlanışı
Yumurtaları derin bir kapta tozşekerle çırpın. Eritilmiş margarin, yoğurt, irmik, un, vanilya ve karbonat ekleyip karıştırın. Limon kabuğu rendesini ilave edip bir kez daha karıştırın. Su, şeker ve limon suyunu tencerede kaynatın ve ılınmaya bırakın. Hamuru yağlanmış tepsiye döküp önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Tepsiyi fırından alıp ılınmaya bırakın. Üzerini birkaç yerinden çatalla delip ılık şerbeti üzerine gezdirerek dökün. Şerbetini çekinceye kadar bekletip soğuyunca üzerine hindistancevizi serpin. Dilimleyip servis yapın.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla