Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.08.11, 10:05   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Çilekli Güllaç

Çilekli Güllaç


Malzemeler :
10 Yaprak Güllaç
2 Lt. Süt
2 Su B. Toz Şeker
1 Paket Vanilya
1 Su B. Pudra Şekeri
1 Su B. Hindistan Cevizi
File Badem
File Yeşil Fıstık
1 Kase Çilek

Üzeri İçin:
Frambuaz
Hindistan Cevizi


Hazirlanisi
Süt ve şekeri kaynama noktasına gelmeden pişiriyoruz.Yuvarlak bir tepsiye bir adet güllaç koyup üzerine şekerli sütten 2 kepçe döküyoruz. Hindistan cevizi ve pudra şekeri serpiyoruz. Çilekleri küçük bir şekilde doğruyoruz.

Doğranmış çileklerin suyunu süzüyoruz. Güllacın beşinci katında çileği koyup yayıyoruz. Üzerine pudra şekeri, hindistan cevizi, yeşil fıstık ve file badem serpiyoruz. Güllacın geride kalan kısmına ilk kata uyguladığımız işlemi uyguluyoruz.

Son kata 1 kepçe daha süt döküyoruz. 10 dakika dinlendikten sonra üzerini frambuaz, frenk üzümü, yeşil fıstık ve hindistan cevizi ile süsleyip servis ediyoruz.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla