Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.08.11, 21:24   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tavuklu Enginar

Tavuklu Enginar

6 konserve enginar
5 arpacık soğan
200 gr tavuk göğüs eti
3 damla soya sosu
50 gr tereyağı
2 domates
2 sivribiber
1 çorba kaşığı soyulmuş badem
6 çorba kaşığı hazır beşamel sos
Yarım su bardağı süt
1 çay kaşığı karabiber
Tuz

Süslemek için
Birkaç taze soğan sapı (verev doğranmış)
Birkaç dal dereotu

Tavuk etini küçük doğrayın. Domatesleri soyup küp kesin. Sivribiberleri temizleyip doğrayın. Arpacık soğanları soyup ortadan ikiye kesin.
Tereyağını tavada eritip soğanı pembeleştirin. Domates, biber, tavuk eti ve tuzu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Bademi ilave edip 2-3 dakika karıştırın. Soya sosu ve karabiberi ekleyip pişirin.
Enginarları fırın tepsisine çukur kısmı üste gelecek şekilde yerleştirin. Üzerlerine tavuklu karışımı paylaştırıp 3 dakika önceden ısıtılmış fırında pişirin.
Beşamel sosu süte ilave edip karıştırın ve bu karışımı tavuklu karışımın üzerine hafifçe gezdirin. 180 dereceye ayarlı fırında beşamel kızarıncaya kadar pişirin. Dereotu ve soğan saplarıyla süsleyip servis yapın.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla