Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.08.11, 21:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kazandibi -Kazandibi Tarifi

Kazandibi


Malzemeler:


- 1 litre süt
- 4 çorba kaşığı pirinç unu + 3 çorba kaşığı patates nişastası (silme)
- 1,5 su bardağı toz şeker
- yarım paket vanilya
- 3- 4 çorba kaşığı pudra şeker



Hazırlanışı:
Süt şekerle kaynatılır.Bir bardak su ile pirinç unu ve nişasta ezilip şekerli süte ilave edilir. Karıştırarak koyu bir muhallebi pişirilir. Vanilya konur.Karıştırılarak soğutulur. 25- 30 cm2 bir tepsi bolca pudra şeker ile kaplanır. Ateşe tutularak yakılır.Sonra tekrar şeker elenir.Muhallebi boşaltılıp yayılır. Sıcak fırında altı kızartılır.Tepsi fırından çıkar çıkmaz soğuk suya batırılır. (kazan dibinin tepsiden kolay çıkması için). Soğuyunca dilimlenip pasta küreği ile alınır. Yanık taraf üste gelmek üzere tabaklara konur.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla