Daha Şarkı Sözü - Ozan Doğulu Feat Yalın lyric        Daha Şarkı Sözü - Ozan Doğulu Feat Yalın lyric Daha 
Daha Şarkı Sözü Ozan Doğulu Feat Yalın    Eş dost hemen uyandı şu halime  Bi dolu bi boş çabamın istikbaline  Mahalle delikanlıları da destekte  Onlar bu gidişe muhalefet  Çat pat değil sular seller gibi  Okyanus oldum sen karaya deli  Dinleyenin söyleyene şu tavrı  Çok acıklı durdu maalesef  Döksem yollarına dünyaları  Gelmiş geçmiş en büyük aşkı  Canımın üstünde yerin var bekliyorum ooooof  Daha ne diyeyim aman ne diyeyim  Karşı dağların heybetinden mi gireyim  Ben ne bileyim ah ne diyeyim  Yakar o gülüşün kafa bırakmaz güzelim  Daha ne diyeyim aman ne diyeyim  Karşı dağların heybetinden mi gireyim  Ah ne diyeyim ben ne bileyim  Yakar o gülüşün kafa bırakmaz güzelim  Eş dost hemen uyandı şu halime  Bi dolu bi boş çabamın istikbaline  Mahalle delikanlıları da destekte  Onlar bu gidişe muhalefet  Çat pat değil sular seller gibi  Okyanus oldum sen karaya deli  Dinleyenin söyleyene şu tavrı  Çok acıklı durdu maalesef  Döksem yollarına dünyaları  Gelmiş geçmiş en büyük aşkı  Canımın üstünde yerin var bekliyorum ooooof  Daha ne diyeyim aman ne diyeyim  Karşı dağların heybetinden mi gireyim  Ben ne bileyim ah ne diyeyim  Yakar o gülüşün kafa bırakmaz güzelim  Daha ne diyeyim aman ne diyeyim  Karşı dağların heybetinden mi gireyim  Ah ne diyeyim ben ne bileyim  Yakar o gülüşün kafa bırakmaz güzelim  Daha ne diyeyim aman ne diyeyim  Ah ne diyeyim ben ne bileyim             --------------Tualimforum İmzam--------------         |