Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.09.11, 23:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart İkizler Burcu Eylül 2011 Yorumu

İkizler Burcu Eylül 2011 Yorumu




Gökler sizlere bu ayın 9 ve 24 tarihleri arasında evinizi sığınağınız gibi hissettirecek. Ailece bir arada geçireceğiniz keyifli zamanlar, kendinizi ve sevdiklerinizi oldukça rahatlatacak. Bu tarihler arasında sevdiğiniz insana daha fazla zaman ayırın.Herkes sizin kadar dürüst olmayabilir, ayrıntılara fazlasıyla önem verin ve yeni tanıştığınız insanlara hemen güvenmeyin. 12 Eylülde gerçekleşecek dolunay kariyeri temsil eden 10. evinizi aydınlatacak. İşinize dört elle sarılmanız gereken bir dönemdesiniz bu süreçte gerçekleştireceğiniz çabalarınızın karşılığını önümüzdeki ay yoğun bir şekilde almaya başlayacaksınız. 27 Eylül’de kesin gözüyle baktığınız bir konu ters yönde sonuçlanıp size zarar verebilir. Yeni ay enerjisi ve aya yakın olan gezegenlerin dizilimiyle kredi, ipotek vergi ya da sigorta gibi konulardan dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bir arkadaşınız ya da eşiniz bu sıkıntıya katkıda bulunabilir.




Şanslı Günleriniz: 1, 2, 4, 5, 8, 9, 11, 24
Dikkat Etmeniz Gereken Günleriniz: 7, 13, 14, 15, 18, 21, 27
Ayın Olumlaması: İhtiyacım olan ve arzu ettiğim şeyleri ortaya çıkaran ve kendime çeken ilahi bir yeteneğe sahibim. Şimdi beklediğim ve beklemediğim kaynaklardan gelen gelirler bana ulaşıyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla