Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.09.11, 23:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Oğlak Burcu Eylül 2011 Yorumu

Oğlak Burcu Eylül 2011 Yorumu



12 Eylül’de öğrenme ve bilgi edinme arzunuz ön plana çıkıyor. İnsanlarla konuşarak özellikle mesleğinizle ilgili birçok yeni bilgi edinebilirsiniz. Bu süreç aynı zamanda eski dostlar ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek içinde idealdir. 18 Eylül’den kasım başlarına parasal açıdan kazançlı günler sizi bekliyor. Bu dönemde eşiniz ya da ortağınız sayesinde ciddi finansal kaynaklarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönemde temmuz ve ağustos aylarında başlayıp sürüncemede kalan işle ilgili gelişmeler şimdi çözüme kavuşmaya başlıyor. 27 Eylül’de yeni ay değişimin efendisi uranüs yer altı tanrısı plüton ile çakıştığında işinizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş yerinizdeki değişimler güç oyunları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakın bu enerjiler altında işten ayrılma düşüncenizin sizi esir almasına izin vermeyin. Ayrıca bu dönemde son derece bilinçli ve programlı şekilde kariyerinizi zedeleyebilecek davranışlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.




Şanslı Günleriniz: 1, 2, 11, 16, 17, 22, 25, 26
Dikkatli Davranmanız Gereken Günler: 3, 6, 7, 13, 14, 18, 21, 27
Ayın Olumlaması: Düşüncelerimi istediğim yerde odaklıyorum ve merkezimdeyim. Her şey yolunda. Tamamen gevşiyorum ve rahatlıyorum. Her şey olması gerektiği gibi oluyor. Ben yeterliyim.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla