Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.11, 03:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators

SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Korkmaz Yiğit Lisesi İstanbul Beşiktaş - Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi

Korkmaz Yiğit Lisesi İstanbul Beşiktaş - Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi

İşadamı Korkmaz YİĞİT tarafından yeniden restore edilmiş ve modern araç-gereçlerle donatılmıştır.1996-1997 eğitim ve öğretim döneminde okulumuzun adı :"Arnavutköy Korkmaz Yiğit Lisesi" olarak değişmiş olup,aynı dönemde Yabancı Dil Ağırlıklı Lise kapsamına alınmıştır.5.00 not ortalamasıyla alınan 80 öğrenciyle eğitim ve öğretime başlayan Süper Lisemizin öğrencileri,önemli başarılara imza atmışlardır.2005-2006 eğitim ve öğretim yılında ise "Arnavutköy Korkmaz yiğit Anadolu Lisesi" olarak,sınavla öğrenci almaya başlamıştır.

Adres :ARNAVUTKÖY CADDESİ NO: 1 BEŞİKTAŞ/ İSTANBUL
Tel:0212 2575186
Fax:02122577873
E-mail:info@kyalisesi.k12.tr
Web sitesi:BEŞİKTAŞ ARNAVUTKÖY Web Sitesi
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla