Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.11, 18:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Betül
Gamma Üye
 
Betül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Trabzon
Mesajlar: 2.739
Konular: 2607
Puan Grafiği
Rep Puanı:3363
Rep Gücü:0
RD:Betül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond reputeBetül has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 73
92 Mesajına 232 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Windows 8 Yeni İşletim Sistemi - Windows 8 Uygulama ve Dokunma Odaklı

Windows 8 Yeni İşletim Sistemi - Windows 8 Uygulama ve Dokunma Odaklı

Microsoft'un gelecek yıl piyasaya çıkması beklenen yeni işletim sistemi, dokunmatik ve uygulama ağırlıklı bir kullanıma uygun tasarlanmış.

Microsoft’un yeni Windows 8 işletim sistemine ait ayrıntılar netleşmeye başladı. Yazılımın deneme sürümü ABD’de bilgisayar uzmanları için düzenlenen konferansta tanıtıldı.

Şirket yöneticilerinden Steven Sinofskiy, bilgisayarın açma düğmesine basıldıktan birkaç saniyekullanıma hazır hale geleceğini, kullancıların öncekilerden daha renkli ve daha farklı bir masaüstü ile karşılaşacağını söyledi.

Dokunmatik ekranlı bilgisayarlarla da uyumlu çalışabilecek Windows 8'in içinde, akıllı telefon ve tabletlerdeolduğu gibi, çeşitli uygulamaların indirilebileceği bir de çevrimiçi uygulama mazağası bulunacak.

Bilişim basını Windows 8'in önümüzdeki yılın yaz aylarında piyasaya sunulacağını iddia etse de, firma henüz kesin bir tarih belirlemiş görünmüyor.

Kaynak: NTV
Betül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla