Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.09.11, 00:44   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Seni Bana Yazmışlar 6. Bölüm Özeti

Seni Bana Yazmışlar 6. Bölüm Özeti



Sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek…



Mehmet maskeli ve kostümlü halde, tıpkı tanıştıkları günkü gibi Burcu’nun hayatını kurtarınca aklına yeni bir fikir gelir. Gerçek kimliğini açıklamadan, kendisine gizemli yabancı havası vererek Burcu’ya mektup yazacak, mesaj yollayacak, çiçek alacak ve kızı tekrar kendisine aşık edecektir. Bu fikri öğrenen Zeynep hemen kolları sıvar ve gizemli yabancıyla Burcu’nun aralarını yapmaya girişir.

Bu arada Muhteşem’in tehdidi ile bunalan Yalçın kafeye gelen herkesten şüphelenmekte ve paronayakca davranmaktadır. Onun bu durumu kafenin işini etkilemeye başlayınca Burcu olaya el koyar ve onu bir psikologa görünmesi için ikna eder. Yalçın’ın yanında asistan olarak işe giren Cansu’dan bu gelişmeyi öğrenen Zeynep ve Mehmet, Yalçın’ın gideceği psikologun yerine sürpriz birisini geçirir.

Bu gelişmenin yanısıra, Emre Cansu’nun kalbini kazanmaya çalışırken, Nihat da seneler sonra karşısına çıkan gençlik aşkı Mediha'yla Zeynep’in ablası Ayşe arasında kalmıştır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla