Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.09.11, 01:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ay Tutulması 6. Bölüm Özeti

Ay Tutulması 6. Bölüm Özeti

Kenan sevdiği kadını terk edip, Şebnem ile evlenerek yanlış bir karar verdiğini kabul eder


Her şeye rağmen birbirinden vazgeçemeyen Kenan'la Ayla’nın yasak aşkına Veysel uzaktan tanık olmuştur. İzlendiklerinden bihaber olan ikilinin konuşmaları Ayla’nın her şeyi geride bırakıp kaçma teklifine Kenan’ın bir yanıt verememesiyle son bulur.

Kenan, Ayla’yı bir defa daha hayal kırıklığına uğratmıştır. Gözyaşlarına ve öfkesine hakim olamayan Ayla, Şevket’i arar ve sonradan çok pişman olacağı bir hamle yapar. Aliye'yse oğlu Şevket’i sıkıştırır ve senelerce herkesten saklanan aile sırrı ile sarsılır. Bu gerçek, yaşlı kadını derinden etkiler. Şebnem, Kenan'la arasındaki duvarları yıkmaya kararlıdır, pes etmez ve onu erteledikleri balayına çıkartmak için harekete geçer. Sokaklarda çaresizce dolaşan Leyla'ysa Sevgi’nin peşini bırakmamaya kararlıdır, onu takip eder. Kızını bulmaya çok yaklaşmıştır. Fakat her iki anne de kızından vazgeçmeye niyetli değillerdir.

Biri doğurduğu, diğeri de sevgisini vererek büyüttüğü kızları için tüm kozlarını paylaşır. Leyla’nın sır gibi gidişini araştıran Şebnem de Leyla’nın geçmişindeki sırrı öğrenmesi ile şok olur. Ayla’yı düşünmekten vazgeçemeyen Kenan yanlış bir karar verdiğini kabul eder. Bunu düzeltmek için harekete geçer. Ancak bu kararın geri dönüşü yoktur. Evlilik işlemlerine hız veren Şevket’in de Ayla’ya bir sürprizi vardır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla