Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.09.11, 01:09   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Reis 5. Bölüm Özeti

Reis 5. Bölüm Özeti


Sürpriz bir gece!

Hatice Yenge’nin oturdukları evin kendisinin olduğunu iddia etmesi ile Dursun ve ailesi bir şok yaşarlar. Tekneyi kurtarmak için evi ipotek etme fikri suya düşmüştür. Murat para bulmak için kimsenin onaylamayacağı yollara mı başvuracak?

Nazlı Murat’a yardım etmek için Cemal'le görüşmeyi göze alır. Ayşe de Zeynep’in aniden yurt dışına gidişi ile birlikte kendisine kalacak bir yer aramaya başlar. Murat’ın Ayşe’ye önereceği yer Nazlı’nın hiç de hoşuna gitmeyecektir. Murat ve Ayşe birbirini biraz daha tanıma fırsatı bulurlar ve hayatlarında dönüm noktası olacak bir gece geçirirler. Bu gecenin sonunda Ayşe’ye haddini bildirmeye karar veren Nazlı, Turgay'la tanışınca planlarında bazı değişiklikler yapmaya karar verir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla