Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.03.08, 23:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Admin
Administrator
 
Admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 425
Konular: 410
Puan Grafiği
Rep Puanı:2520
Rep Gücü:20
RD:Admin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond reputeAdmin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 46
27 Mesajına 153 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarihin en pahalı boşanması

Tarihin en pahalı boşanmasıEvli kaldığı her saatte bin 800 YTL aldı...

Dört yıl evli kaldığı Paul McCartney'den 24.3 milyon sterlin alan Heather Mills, kararı duyunca eski eşinin avukatını ıslattı..
İngiltere tarihinin en pahalı boşanma davalarından birini yaşayan Paul McCartney ile eski eşi Heather Mills'in mahkemede kavga ettikleri ortaya çıktı. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; 1960'lı yıllarda dünyada popüler müzikte büyük çığır açan Beatles grubunun üyesi olan McCartney'den dört yıllık evlilikleri sonucunda 24.3 milyon sterlin (Yaklaşık 62 milyon YTL) alan Mills, duruşmada eski eşinin avukatının başından aşağı bir bardak su boşalttı.
"SENİ VAFTİZ ETTİM"

Paul McCartney ile yaptığı dört yıllık evliliğin her saati için yaklaşık 700 sterlin (Bin 800 YTL) kazanan Heather Mills, hâkim sonucu açıklar açıklamaz eline aldığı bir bardak su ile ayağa kalktı. Daha sonra eski eşinin avukat Fiona Shackleton'un arkasına geçerek, elindeki suyu onun başından aşağı döktü. Saldırdığı avukatı "Kadın olarak bir erkeği savunmak ve kadınları yalnız bırakmakla" suçlayan Mills, ardından "Seni vaftiz ettim" dedi. Olay üzerine büyük şaşkınlık yaşayan avukat Shackleton, hâkimin olayı görmediğini söyledi. Sol bacağını 1993'te motosiklet kazasında diz altından kaybeden Mills, kaya mayınlarına karşı mücadele ve hayvan hakları savunuculuğu yapıyor.

Sabah
--------------Tualimforum İmzam--------------
Mesajınızda:


-> Mail Adresinizi verirseniz,
-> Konuyla alakasız yorum yaparsanız / Konuyla alakasız bir soru sorarsanız,
-> Amaçsız, içinde paylaşım olmayan, saçma konular açarsanız,
-> Üstüste mesaj yazarsanız ( Flood yapmakda denir),
-> Küfür ederseniz,
-> Konuyla alakasız bir başlık atarsanız,
-> Mesajınızın tamamını büyük harfler veya puntolar kullanarak yazarsanız,


Mesajınız SİLİNİR ayrıca siz BANLANIRSINIZ.





Admin
Admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla