Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.10.11, 19:19   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Fırında Pilavlı Tavuk

Fırında Pilavlı Tavuk



2 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
6 adet tavuk baget
3,5 su bardağı tavuk suyu

Önce tavuk bagetlerin üzerine su konur ve yumuşayana kadar haşlanır. Pirinç suda bekletmeden yıkanır, süzülür. Tencereye yağ konur, eriyince pirinç eklenir, 5 dakika kadar kavrulur. Sonra kavrulmuş pirinç bir fırın kabına aktarılır, düzeltilir. Önce tuz serpilir, sonra haşlanmış bagetler yerleştirlir, en son tavuk suyu gezdirilir. kabın ağzı aliminyun folyoyla kapatılır. Önceden ısıtılmış 190 derece fırına verilir. Yaklaşık yarım saat pişirilir.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla