Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.10.11, 15:12   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Guus Hiddink'ten Açıklama

Guus Hiddink'ten açıklama

Hiddink, Türkiye'nin EURO 2012 play-off'larında eşleşmesi ile ilgili konuştu.


A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Türkiye'nin EURO 2012 play-off'larında Hırvatistan ile eşleşmesi ile ilgili olarak "İşimiz kolay olmayacak" yorumunu yaptı.

Hiddink, "Play-off kuralarında Portekiz ve Hırvatistan, birinci torbanın en güçlü takımlarıydı. Hırvatistan, uzun yıllardır oynadığı futbolla Avrupa'da saygınlık edindi. Ülkenin bağımsızlığını kazanmasından sonra elemelerine katıldıkları 8 turnuvanın 6'sında finale kalmayı başardılar" diye konuştu.

Hiddink sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim de Rusya Milli Takımı'nı çalıştırdığım EURO 2008'de iki takım arasında çeyrek finalde oynanan ve penaltılar sonucunda Türkiye'nin kazandığı karşılaşma halen hafızamda tazeliğini koruyor. O maç büyük bir mücadele sahne olmuştu. Kasım ayında oynanacak play-off maçlarının da benzer çekişmeye sahne olacağını düşünüyorum. Üstelik bunun da ötesinde Hırvatistan'ın bu maçları bir rövanş olarak göreceğine inanıyorum"

A Milli Takım'ın rakibi Hırvatistan'ın 5 yılı aşkın bir süredir Slaven Bilic tarafından çalıştırıldığını hatırlatan Hollandalı çalıştırıcı, "Oyun anlayışı ve kadrosu oturmuş bir ekibe karşı oynayacağız ve işimiz hiç kolay olmayacak" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin elemeler boyunca yarışmacı özelliğini koruyarak bir yenilenme sürecinden geçtiğini hatırlatan Hiddink, "Play-off'lara kolay ulaşmadık. Oyuncularımız geldiğimiz noktanın kıymetini bilecek ve finaller öncesindeki son engelde kendilerinden beklenen oyunu ortaya koyacaktır. Bir aylık süre zarfında fiziksel durumlarının daha fazla maç oynayarak adım adım yükseleceğini tahmin ettiğimiz oyuncularımız arasından en hazır olanlarını aday kadroya çağıracağız. Milli Takım'ı alabileceğimiz en erken tarihte Hırvatistan maçları için kampa alacağız. O tarihe kadar umuyorum ki oyuncularımız en üst uluslararası seviyede performans gösterecek duruma gelecektir" diyerek sözlerini tamamladı.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla