Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.10.11, 21:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
İpek
Gamma Üye
 
İpek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Mersin
Mesajlar: 1.271
Konular: 1076
Puan Grafiği
Rep Puanı:3790
Rep Gücü:0
RD:İpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 71
210 Mesajına 272 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Vilayanur Subramanian Ramachandran Biyografisi - V. Subramanian Ramachandran Kimdir

Vilayanur Subramanian Ramachandran Biyografisi - V. Subramanian Ramachandran Kimdir - V.S. Ramachandran Hayatı

V.S. Ramachandran (D. 1951 Tamil Nadu, Hindistan) Vilayanur Subramanian "Rama" Ramachandran, davranış nörolojisi ve görsel psikofizik alanlarında yaptığı çalışmalarla tanınan bir sinirbilimci. Beyin ve Biliş Merkezi Direktörü ve halen, Kaliforniya Üniversitesi, San Diego Psikoloji Bölümü ve Nörobilim Yüksek Lisans Programı profesörü olarak görev yapmaktadır.



Vilayanur Subramanian Ramachandran

Ramachandran, onun gibi beyin görüntüleme gibi karmaşık teknolojileri konusunda nispeten daha az güveniyor deneysel yöntemler kullanmak için olduğunukaydetti. Ramachandran göre, "çok fazla macera Victoria anlamda (bilim) kayıp olmuştur." Onun yaklaşımı belirgin basitliğine rağmen, Ramachandranbeyni hakkında pek çok yeni fikirler üretti. Eric Kandel Richard Dawkins tarafından "Marco sinirbilimin Polo" ve "modern Paul Broca" adı olmuştur. 1997 yılında Newsweek onu "The Century Club" üyesi, 21. yüzyılda "izlemek için yüz en önemli insanlar" adını verdi. 2011 yılında Zaman onu "" Time 100 "listesinde dünyanın en etkili insanlar" biri olarak listelenmiştir.
İpek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla