Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.11.11, 19:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Jaguar
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Futbol Gündemi İle İlgili Açıklamalarda da Bulundu

"Sıfır hata beklemek yanlış olur'




Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, sıfır hatalı hakem arayışının doğru bir arayış olamadığı, hakemleri karar alamaz, düdük çalamaz duruma getirmemek gerektiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Milli Yüzücü Cenk Devrim ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyon'u Başkanı A. İnkılâp Obruk'u kabul etti. Ziyarette açıklamada bulunan Bakan Kılıç, üç tarafı denizlerle çevrili bir ülkede bulunduklarını vurgulayarak, 'Ama su sporlarında büyük başarılara nadiren imza atıyoruz. Su sporlarındaki başarı sadece sportif başarılar değil aynı zamanda Türkiye'nin değil, yeraltı zanginliklerini ve doğal kaynakların keşfedilmesine imkan sağlamaktadır.' dedi.

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Milli Yüzücü Cenk Devrim ise bu tür rekorların gelmeye devam edeceğini, işlerinin makine gibi rekor kırmak olduğunu söyledi. Açıklamaların ardından gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Bakan Kılıç, 17 Kasım tarihinde mahkemeye sunulacak futbolda şike soruşturması iddianamesiyle ilgili soruya, 'İddianamenin ne zaman mahkemeye teslim edileceği hakkında bize gelen bir bilgi yok . Savcılar bu noktada siyasi makamlarla bir şey konuşmazlar. Dolayısıyla şu yada bu olacak şeklinde değerlendirme yapamayız. Savcı iddianameyi ivedi bir şekilde mahkeme heyetine vermesi yasal zorunluluktur. Tutuklu bulunanların, sanık durumunda olanların ezilmemesi bakımından bunu yapmalıdır.' şeklinde cevapladı. Bu hafta avrupa kupalarında mücadele edecek takımların maçlarıyla ilgili tahminde bulunan Bakan Kılıç, bu hafta avrupa kupalarında mücadele edecek her iki takım Beşiktaş ve Trabzonspor’un 1-0 kazanacağını umduğunu söyledi.

Öte yandan son haftalarda ki hakem hatalarıyla ilgili sorulan soruyla ilgili ise Bakan Suat Kılıç şu açıklamayı yaptı: 'Hata yapmayan hakem yoktur. Türk futbolunun geçmişinden beri böyledir. Tüm dünyadada bu böyledir. Özü itibariyle hatasız kul olmaz ve her insan davranışında hatalar olabilir. Hakem hatalarında. Süreklilik, kasıt ve süreklilik varmı bu gözlemlemek lazım. Hakemleri karar alamaz, düdük çalamaz duruma getirmenin doğru olacağı kanaatinde değilim. Sıfır hatalı hakem arayışı doğru bir arayış değildir. Nihayetinde en çok futbolcudan bile daha çok koşan hakemlerdir. Grödükleri ve görmedikleri olacaktır. Önemli olan iyi niyetlerinin azami ölçüde egemen olmasıdır. Bu yapılırken hakemleri görev yapamaycak ağır eleştiriler muhatap yapmamak lazım.'
Ziyaret sonrası Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Milli Yüzücü Cenk Devrim, rekor kırdığı dalışta giydiği mayoyu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a hediye etti.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla