Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.11.11, 02:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Eylül
Super Moderator
 
Eylül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 2.303
Konular: 931
Puan Grafiği
Rep Puanı:7806
Rep Gücü:20
RD:Eylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 542
199 Mesajına 659 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Jimmy Dixon Biyografisi - Jimmy Dixon Kimdir - Jimmy Dixon Hayatı - Jimmy Dixon Yaşam

Jimmy Dixon Biyografisi - Jimmy Dixon Kimdir - Jimmy Dixon Hayatı - Jimmy Dixon Yaşamı

Jimmy Dixon, 10 Ekim 1981'de Liberya'nın Bomi County şehrinde doğan Liberyalı savunma futbolcusu. Dixon, şu anda Turkcell Süper Lig takımlarından Manisaspor'da forma giymektedir. Oyuncu 2009-2010 futbol sezonunda İsveç ekibi Malmö FF'den bu kulübe transfer edilmiştir.



Jimmy Dixon

Dixon'un yıldızı Floda BoIF'de parlamış, daha sonra BK Hacken kulübüyle sözleşmeimzalamıştır. Bu transferden önce Dixon'a İngiliz kulübü Arsenal'in talip olduğu söylentileri çıkmıştır.



Jimmy Dixon

Oyuncu, Liberya'yı saran ve bir çok insanın ölümüyle sonuçlanan iç savaş sırasında büyümüştür. Savaş sırasında Dixon'un erkek kardeşi Samuel Jr. öldürülmüştür. Dixonise bu süre zarfında Birleşmiş Milletler barış gücüne sığınmış, Sierra Leone'deki bir mülteci kampında yaşamıştır. Savaş bitiminde ülkesine dönmüş ve başkent Monrovia'ya yerleşmiştir.



Jimmy Dixon
--------------Tualimforum İmzam--------------



Eylül
Eylül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla