Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.11.11, 23:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Serap
Moderator
 
Serap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Denizli
Mesajlar: 4.745
Konular: 1880
Puan Grafiği
Rep Puanı:5102
Rep Gücü:72
RD:Serap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 682
226 Mesajına 380 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Jess Molho Biyografisi - Jess Molho Kimdir - Jess Molho Hayatı - Jess Molho Yaşamı

Jess Molho Biyografisi - Jess Molho Kimdir - Jess Molho Hayatı - Jess Molho Yaşamı

Jess Molho (D. 4 Ekim 1976, İstanbul), Yahudi asıllı İtalyan-Türk oyuncu ve sunucu.



Jess Molho

Işık Lisesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirmiş, Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde de Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.



Jess Molho

1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın,Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak adlı dizilerde rol almış, Oryantal Star'ın da sunuculuğunu üstlenmiştir.



Jess Molho

Star TV'de yayınlanan Ünlüler Sirki adlı yarışma programında da trapez üzerinde gösteri yapmaküzere yarışmacı olarak bulunmaktadır.



Jess Molho

Son olarak Fox TV'de Prenses Perfinya adlı dizide oynamıştır. İtalyan Musevisi'dir. Babası İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır. Ünlüler sirkindeki başarısından dolayı da çok sevilen Jess Molho bu programla kariyerinin dönüm noktasını yaşamıştır. 989 bölüm "Yemek Bahane isimli sabah programını başarıyla sunmuş ve hemen ardından "Kabul Günü" isimli sabah programına başlamış hala sunmaktadır. Ayrıca Kanaltürk'te "Jess'le hepsi birinci" adlı "Adam Olacak Çocuklar" benzeri bir programı sunmaktadır. Ayrıcaeşzamanlı olarak aynı anda Türkmax ve Show Tv kanalında Esin Övet, Sena Keçeci, Turhan Alyakut ve Eyüp Kemal Sevinç ile Her Şey Tadında isimli uzun bir sabah - öğle kuşağı programı sunmaktadır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Serap
Serap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla