Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.12.11, 17:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2012 ikizler Burcu Yorumu

2012 ikizler Burcu Yorumu

Sevgili ikizler burcu 2012 yılı boyunca, çevrenizle olan ilişkinizde özelikle meslek hayatınızda uyumlu, dengeli ve sakin kalmanızı engelleyici bir etki yaratabilir. Yüksek düzeydeki özgürlük isteğinizle, rutin bir iş hayatının size uygun olması zorlaşabilir. Serbest çalışmak ve kimsenin hakimiyetinde emir almak istemezsiniz. İsyankar mizacınız ile aynı doğrultuda olmayı arzu etmediğiniz için, çatışma içinde olabilirsiniz. Hayal gücünüz ve sezgilerinizi kullanarak yaratıcılık konularında mükemmel işler başarabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili ani değişimler oluşabilir. Varolduğunuz bir meslek dalını bırakarak birdenbire başka bir alanda çalışabilirsiniz. Elektronik, bilgisayar, çeşitli buluşlar, metafizik veya mekanik ile alakalı işler sizi cezbedebilir, yada böyle bir iş kolundaysanız başarılı çalışmalar yapabilirsiniz.


İkili ilişkiler anlamında rahat bir sene geçirebilirsiniz. Sevdiğinizle olan ilişkinizde gelişmeler olabilir. Ufak tefek tartışmalar yaşamanız olası olabilir. Fakat anlayışlı tavırlarınızla sorunların büyümesine izin vermeden konuyu tatlıya bağlayabilirsiniz. Hayati kararlar almaya eğilimli olabilirsiniz. İlişkinizde sıkılıyorsanız, mevcut ilişkinizi noktalamak veya ilişkinizden memnunsanız evlilik kararı vermek gibi kesin yargılar içinde olabilirsiniz. Yalnız ikizler burçları yıl içinde size hitap eden ve beyinsel temas kuracağınız biri ile tanışabilirsiniz. Bu tanışma öncesinde kısa süreli ilişkileriniz olabilir.

Yine bu yılın tümünde, mistizm ve ruhsallık konularına ilgi duymanızı sağlamaya devam ediyor. Dinsel konulara olan yoğunluğunuzda mantığınızı devredışı bırakarak çok aşırı hassasiyet gösterebilirsiniz. Ruhsal aydınlanmalara karşı büyük bir sempati duymaya devam edersiniz. Dini deneyimler yaşamak uğruna sahip olduğunuz değerleri bir kenara bırakabilirsiniz. Bir anda dinle ilgili radikal bir karar alabilir ve bulunduğunuz durumun tersi bir karar verebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu, yalnış insanlar tarafından yönlendirilerek olmayacak bazı oluşumların içine girmenizdir. Bu kişiler nedeniyle kanabilir ve çok yalnış durumlar içine düşebilirsiniz. Ve sonra da, hiç doğru bilginiz olmadığı halde, çevrenizdeki insanlara dinle ilgili farklı bilgiler verebilirsiniz. Bu etkiler kişilerin doğum haritalarındaki oluşumlara göre değişebilir.

Bu sene ayrıca önemli bir hayalinize ulaşmak isteği var aklınızda. Kiminize taşınma, mekan değişimi getirecek bir hayal, kiminizin bir yeteneğini hayata geçirme hayali, kiminiz de bir ilişki, evlilik hayali içindesiniz. Önemli bir hayal bu. Bunun için bireysel mücadele gerekiyor, yani havadan elde edilecek bir şey değil. Hayalinize muhalif durumlar var veya bazı aşılamayan engeller var. Aslında bu bahsettiğim hayal geçen sene başlarından beri çok istediğiniz bir şey. Kiminiz kesin ulaştınız hayalinize ama ulaşmayan İkizler ne yapacak? Onlar yeni baştan planlarını tazeleyip sonbaharda ulaşma şansı elde edecek gibi görünüyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla