Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.12.11, 17:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2012 Aslan Burcu Yorumu

2012 Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları 2012 yılında neptün gezegeninin uzun yıllardır kova burcundaki süreci bu yılda devam etmekte. Bu durum sizin de epey bir zamandır rüyalarınızı ve vizyonunuzu güçlendirmeye devam etmekte. Çevrenizdeki insanların duygularına karşı yüksek oranda duyarlı olacağınız bu süreçte dürüst düşünceler içinde olmaya özen gösteriniz. Parasal konularda hiç ummadığınız bir anda düşüşler görülebilir yada maddi anlamda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.


Jüpiter size bu bir yıllık süreçte, aşkta ve her türlü kişisel ifadenizde şans getirecektir. Hayattan zevk almak, aşktan yana mutluluk duymak ve hertürlü şans oyununda (doğum haritanızda böyle bir işaret var ise) büyük kazançlar getirecektir. Sanatın her türü, tiyatro gibi görsel sanatlara karşı yoğun bir istek duymanızı da sağlayacak bu enerjinin size çok fazla abartılı durumlar yaşatması karşısında dikkatli olunuz. Kendi yeteneklerinize, davranışlarınızın doğru olduğuna dair yüksek inancınızın geliştiği bu dönemde kontrollü olmanızda fayda vardır. Sorumsuz ve başkalarına yaslanmak konusunda dikkatli olmanızı, şans oyunlarında herşeyinizi ortaya koymak konusunda dikkatli olmanızı ve sayısız aşk maceralarınız konusunda seçiçi ve kendinizi kontrol altında tutmanızı öneriyorum.

Neptün, bu yıl boyunca evlilik veya evlilik ortağınızı idealize etmek meylinizi güçlendirecektir. Eşiniz için çok fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Evlilik ortağınız, ruhsal zihinli, sanatkar veya tam bir karmaşa insanı olabilir. Eşiniz olacak kişinin görüşleri ve fikirleri ile çatıştığınız için aranızda iletişimsel problemler görülecektir. Karşınızdaki kişi veya siz bir kurtarıcı veya ezilen rolü oynamanız dolayısıyla aranızdaki çekicilik çoğalacaktır. Bu eş bir alkol düşkünü veya ilaç bağımlısı olabilir. O zamanda ona yardımcı olmanın yüksek zevkini tadarsınız.

Ayrıca iş hayatınızda sorumluluk sahibi, yoğun çalışabilen ve görevlerini en iyi şekilde yürüten bir kişi haline geleceğiniz bu dönemde çevrenizdeki insanlar sizi fazlasıyla mesafeli ve soğuk bulabilirler. Diğer insanların sizi daima disiplinli ve çalışkan görmesini siz de arzu edersiniz.
Bu dönemde, sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gerekir. Güvensizlik duygusu, kendinizi çok aşağılarda görmek veya değersiz hissetmek gibi duygulara sahip olabilirsiniz. Bu durum size aşırı bir hırs ve başarma arzusu verebilir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla