Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.12.11, 17:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2012 Kova Burcu Yorumu

2012 Kova Burcu Yorumu

Sevgili kovalar 2012 yılında sosyal hayatınız canlanacak ve bunun sonucunda kendinize daha çok dikkat edeceksiniz. Bu kişiler genelde sizden yaşça büyük, olgun kişiler olacaktır. Dürüst ve etkili dostlar edinecek onların arasında popüler hale geleceksiniz. Büyük grupların aktivitelerini planlayabilecek ve organize edeceksiniz. insanların veya toplulukların destekleyicisi ve kurucusu olabilirsiniz.


Bu süreçte yine, sağlam arkadaşlıklarınızla dikkat çekeceksiniz. Dostlarınızı evinizde ağırlamaktan zevk alacaksınız. Gerçekten güvenebileceğiniz birçok dostunuz olacak fakat eski arkadaşlarınızla aralarındaki ayrımı gayet iyi bileceksiniz.Çevreniz dostlarla dolu olacak ve siz takdir toplayacaksınız. Saygın kişilerle arkadaşlık edecek ve onların bulunduğu bağlı bulunduğu alanları inceleme fırsatı bulacaksınız.

Eğer bayan kova iseniz, genelde eş arayışınızda baba figürünüze benzer birini tercih edeceksiniz. ilişki kurduğunuz kişilerle aranızda önemli yaş farklılıkları bulunabilecek. Ve yine eşinizin sizin tüm yaşamınızı organize etmesini bekleyeceksiniz.

Bu süreç ilişkinin evliliğe dönüşmesini engelleyebilir, her iki taraf olduğu gibi, taraflardan bir kişi de evliliğin sorumluluğunu almak istemeyebilir. İlişki devam edebilir fakat zamanla sevgiden çok alışkanlık şekline dönüşebilir.

Nisan Mayıs aylarında ciddi ilişkiyi kurmayı reddetme veya hiç ilişki yaşamak istememe gibi etkiler de söz konusu olabilir, kimi kişilerde ise sorumluluk sahibi olgun bir kişiyle evlilikte göstergesi sayılabilir. Genelde kendinizden büyük bir kişiyi duygusal yada maddi bir güvence için isteyebilirsiniz. Fakat ne olursa olsun karşınızdaki kişiye güvenmekte zorlanabilirsiniz. Bu nedenle de ilişkiye kendinizi tam olarak adayamaz durumda da davranabilirsiniz. Bazı durumlarda ise ümitsiz insanlara aşık olma gibi bir durum da gerçekleşebilir. Arzuladığınız kişiyi boş yere bekler veya işler yoluna girmeye başladığında ise korkup geri çekilebilirsiniz. Sadece kendiniz olduğunuz için sevildiğinize inanmamak ta bu sürecin etkilerindendir. Aşkta garanti arama veya kanıtlar isteme gibi etkiler de görülebilir. İlişkiniz duygusal açıdan bitmiş olsa da görünüşte devam ettirmek te, bazı ilişkilerde görülen bu dönemin enerjileridir.

2012 yılının son aylarına doğru sanata düşkün, sanatkar meyilli, idealist, hayalperest, ağır davranışlı ve çevrenize karşı yoğun duyarlı olabilirsiniz. Hayallerinizin gerçekleşmemesi sizi bezgin, huzursuz, dengesiz ve mantıksız hale getirebilir. Düşkün ve muhtaç insanlar ilginizi çekebilir ve onların hikayeleri özellikle dikkatli dinlersiniz. Kendinizi bazı zamanlarda bir kurtarıcı gibi düşünebilirsiniz. Çevrenizdeki her olayın etkilerini içinize çeker ve müthiş üzelebilirsiniz. Duyarlılığınız da yine bu dönemde artabilir. Davranışlarınız başkaları tarafından hayalci, kendinden geçmiş, çok hassas olarak görülebilir. Sezgileriniz artar ve doğru olan yolu, doğru zamanda bulabilirsiniz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla