Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.12.11, 17:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2012 Balık Burcu Yorumu

2012 Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balıklar 2012 yılı sizin aşk yılınız diyebilirim.Uzun zamandır beklediğiniz aşka kavuşabilir ya da uzun süren beraberliğinizi mutlu sona ulaştırabilirsiniz.Bunun için ailenizden de maddi ve manevi destek alacaksınız.Yine bu dönemde başarılı bir patron ya da çalışkan bir memur olabilirsiniz. İş olanaklarınızın bolluğuna karşı inancınız yükselecek talihli ve iyi bağlantılarınız sayesinde meslek yaşamınızda ilerleme imkanı bulacaksınız. Başka insanlardan destek görecek şerefli saygın bir göreve sahip olacaksınız. Liderlik pozisyonu sizin için biçilmiş kaftan olacak etrafınızdaki insanlara karşı güven telkin edeceksiniz.


Balıklr sağlık konularında çok dikkatli olmanız gerektiğini bilmelisiniz. Yediğiniz gıdalara, hijyenik ortamlara, dışarda yemek yediğiniz yerlerin kalitesine ve diyetinize özellikle dikkat etmelisiniz. Vitamin alımınıza şimdiden başlamalı kendinizi zinde ve formda hissetmek için kontrollerinizi muhakkak yaptırmalısınız. Eğer şartlarınız müsait değilse en azından sağlıklı gıdalar yemeye ve sağlığınızı riske atmayan bir yaşam geçirmeye özen gösteriniz. Egzersizler yapmak yada bir spor ünitesinde bir programa dahil olmak gibi konulara özenle önem veriniz. Bu dönemde işyerinizle alakalı durumlarda günlük temponuzu zorlayacak durumlara karşın hazırlıklı olmalı işyerinizdeki sağlık ve temizlik konularına özel önem vermelisiniz. Yanınızda çalışan kişilere yada birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınıza karşı sevgi ve saygı dolu davranmaya, aşırı eleştirilerde bulunmamaya da yine özen göstermelisiniz. Her zaman görevinize sadık olan siz, bunu yerine getiremeyen arkadaşlarınıza karşı sert amirlik göstermemeye de özellikle dikkat etmelisiniz.

2012 yılının sonlarına doğru iradenizi güçlendirici, bağımsız, özgün, sezgili olmanızı sağlayacak etkilerle dolu bir süreç yaşatacaktır. Heyecanlı ve teşvik edici kişiliğiniz ile insanları kendinize çekeceksiniz. Düşüncelerinizde inatçılık, kaygılı olma hali, heyecanlılık ve sinirlilik görülebilir. Huzursuzluk ve yalnızlık duyguları bulunabilir. Kendinize hoş gelen geleneksel fikirlerinizi açıklamak için alışılmadık yollar arayabilirsiniz. Sezgileriniz güçlenir ve bu durumdan fazlasıyla yararlanabilirsiniz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla