Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.12.11, 03:04   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yılbaşında Çocuklar Ne Giyinecek?

Yılbaşında Çocuklar Ne Giyinecek?



Mağazaların vitrinleri yılbaşına hazırlanırken siz de çocuğunuzu sevindirin. Ona en güzel ve süslü kıyafeti satın almayı unutmayın. Kostüm tarzı elbiseye “hayır” diyemeyen kızlar, beyaz melek kıyafeti ile çok mutlu olacaklardır. Klasik noel baba kıyafetini giyinmek çocuklarınızı hem eğlendirecek hem de güzel hayallere dalmasını sağlayacaktır. Bebeklerinize giydireceğiniz noel baba kıyafeti çok güzel ve eğlenceli anılar kazandıracaktır ailenize.






Kırmızı ve yeşil, yılbaşı renkleri olarak bilinir. Tafta kabarık kırmızı kareli elbiseler, yeşil kadife elbiseler küçük kızların yılbaşı gecesi giyinip kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak.



Zara Kids, yılbaşı için çocuklara özel kıyafetler ile küçüklerin beğenisine çıkıyor. Küçük beyler ve küçük hanımlar, biz büyüklerden farkı olmayacak kıyafetler giyebilecekler. Erkekler için, spor trendy tarz hakim. Beyaz gömleklerle takılan bol bağlanmış kravat ve spor ayakkabı ile geleceğin modelleri evinizde gezecek. Kızlar ise, annelerinden aşağı kalmayacak. Kırmızı elbiselerini bu kışın modası leopar desenden sadece kemerde kullanarak modayı takip ettiklerini belirtecekler.



H&M, kızları romantik bir akşama hazırlıyor. Tüllü uçuşan etekler, parlak kumaşlı elbiselerde beyaz renk hakim. Simli çoraplarla kombinlenen elbiselerde daha spor tarz ile sunuluyor.

Erkekler ise, renkli pantalon ve jeanlerin üzerine kravat ya da papyonu tercih edecekler.

Benetton ise, renkli tarzını yılbaşı koleksiyonunda da devam ettirmiş. Morlar, pembeler yünlü elbiselerde çok güzel duruyor. Kraliyet tarzı elbiselerden vazgeçemeyen anne-kız iseniz eğer, tüllü ve kabarık elbiseler tam size göre olacaktır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla