Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.12.11, 03:05   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Panço’dan Yağmura İnat Tasarımlar

Panço’dan Yağmura İnat Tasarımlar
Panço’nun çizmeleri ile yağmur çamur bile çocuklar için ayrı bir eğlence olabilir.



Türkiye’de çocuk giyiminin akla gelen ilk markalarından birisi olan Panço yeni sezonda mağazalarında satışa sunduğu yağmur çizmeleri ile sonbahar, kış mevsimine çok neşeli ve farklı bir yorum katmış oldu.
Sonbahar ve kışın rengi sayılan gri ve tonları Panço’nun yağmur çizmeleri sayesinde yerini rengârenk bir serüvene bıraktı. Pembe, yeşil, kırmızı, sarı gibi canlı renkler ile puantiye ve zebra gibi desenlerin dikkat çektiği yağmur çizmeleri yine hem ailelerin hem de çocukların kalbini çalacak.



Panço mağazalarında 25 numaradan 35 numaraya kadar her numaranın mevcut olduğu bu yağmur çizmeleri 2–12 yaş arasındaki çocukların zevkle yağmur çamur demeden giyebilecekleri şekilde tasarlanmış.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla