Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.12.11, 23:37   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Berfin
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:48
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Piliç Topkapı - Piliç Topkapı Tarifi

Piliç Topkapı - Piliç Topkapı Tarifi



Malzemeler

4 adet piliç göğüs eti,
1 su bardağı pirinç,
1 adet soğan,
2 çorba kaşığı çam fıstığı,
2 yemek kaşığı kuş üzümü,
2 yemek kaşığı margarin,
1 adet kesme şeker,
1 tatlı kaşığı yeni bahar,
yeteri kadar tuz ve biber.

Hazırlanışı
Kalın dipli bir tavada yağ eritilir, fıstıklar pembeleşinceye kadar kavrulur. Pirinç ilave edilip karıştırıldıktan sonra su, tuz, kuş üzümü ve baharatlar koyulup kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirilir. Piliç göğüsleri yatay olarak bir tarafı kesilmeyecek şekilde ikiye ayrılır. Hazırlanan pilav piliçlerin içerisine doldurulur. Piliçler fırında pişirilir. Hazırlanan Piliç Topkapı sıcak olarak servis edilir.
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla