Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.12.11, 22:41   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Audi A5 - Audi A5 Özellikleri - Audi A5 Resimleri - Audi A5 Fotografları

Audi A5 - Audi A5 Özellikleri - Audi A5 Resimleri - Audi A5 Fotografları - 2012 Model Audi A5

Audi, coupe, cabriolet ve sportback karoser seçeneklerine sahip olan ve S5 isimli sportif versiyonu bulunan A5 ailesini makyajladı.

Markanın yaptığı açıklamada seri hiç olmadığı kadar dinamik ve ayırt edici özelliklere sahip olduğu belirtildi. Dış tasarımda yapılan en önemli yeniliklerin başında A7 modelini andıran yeni farların adapte edildiği araçta stoplarda da küçük ancak fonksiyonel değişikliklere gidilmiş. Aracın iç mekanındaartık daha fazla renk seçeneği sunulurken döşemelerde de yeni kaplamalar kullanılmış.



Audi A5

A5’le birlikte sunulan 4 TDI dizel ve 3 benzinli TFSI motorun da verimleri artırılmış ve start-stop sistemi standart hale getirilerek kimi versiyonlarda yüzde 11’e varan oranlarda tasaruf sağlanmış. Motorların güncel haldeEuro 5 olan normları da makyaj operasyonu sonrası Euro 6’ya uygun hale getirilmiş. 2012 model olarak satışa sunulacak olan A5’in ülkemize de sonbaharda ithal edilmesi bekleniyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla