Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.12.11, 18:07   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç.41.Bölüm Özeti

Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç.41.Bölüm Özeti


Kesik Parmak


İlgiyle izlenilen diziye bu hafta AHMET UĞURLU; gizemli, emekli başkomiser Aziz karakteri ile katılıyor


Cevdet, evinin posta kutusunda bir CD bulup Cinayet Büro’ya getirir. CD’de korkunç bir cinayetin görüntüleri vardır. Katil, bir adama önce işkence yapıyor, ardından da parmağını kesip öldürürüyor. Maktulün kimliğini bulmaya çalışan Cinayet Büro ekibi on beş yıl önce de benzer cinayetler işlendiğini fark ederler. Behzat Ç., Tahsin’in de önerisiyle emekliye ayrılmış olan eski Cinayet Büro başkomiseri Aziz’le konuşmaya karar verir.

Savcı Esra, adliye binasına giderken takip edildiğini fark eder. Ardından gizemli bir ses telefonda Savcı Esra’ya önemli bir konuda konuşmak istediğini söyler. Telefon eden kişiye ulaşmaya çalışan Savcı Esra ile Behzat Ç.’nin karşısına hiç ummadıkları biri çıkacaktır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla