Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.01.12, 18:01   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: Can Bonomo Biyografisi - Can Bonomo Hayatı

Can Bonomo Kimdir?

İzmir’de doğup büyüdü. Lisede gitar çaldı, gruplar kurdu, kendi şarkılarını söyledi. Sinema okurken eğlenmek için kısa filmler çekip internete koydu. Radyo programcılığı yaptı. Bütün bu hiperaktifliği ve çok yönlülüğü sonunda meyvesini verdi. Hem Meczup adında bir albüm çıkardı hem de +18 dizisinde başrol kaptı.
Can Bonomo (24) İzmir’de yıllarca biriktirdiği enerjisini İstanbul’a boşaltmaya karar verdi. Bilgi Üniversitesi’nin sinema bölümünde okurken oyunculuğu ve yönetmenliği öğrendi. Ödevleri için okuldan kamera kiralayıp film çekti, hatta vakit varsa eğlenmek için 5-6 tane daha kısa film çekip internete koydu. Fakat öncesinde radyoculuk girdi kanına: “Radyo Klas ve Number 1 FM’e ses prodüksiyonu stajına gittim. Hiçbir eğitimim yoktu ama bana bir ayda işi öğrettiler. Sürekli bir çalışan alacaklarını duyunca CV’mi verdim ve alındım. Bir ay sonra demo program hazırladım ve program ‘Can Bonomo Show’a dönüştü. Sonra şovumu Radyo N101’e taşıdım” diyen Bonomo ardından televizyonculuğa da atıldı. MTV Türkiye’den gelen teklifle Rock’n’ Dark Express’in sunuculuğunu yaptı.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla