Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.01.12, 19:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Elektrikli Ford Transit Connect - 2012 Model Elektrikli Ford Transit Connect Resimler

Elektrikli Ford Transit Connect - 2012 Model Elektrikli Ford Transit Connect Resimleri - 2012 Model Elektrikli Ford Transit Connect Fotografları - Elektrikli Ford Transit Connect 2012 Model - Elektrikli Ford Transit Connect Özellikleri

Ford Otosan’ın Gölcük fabrikasında üretilip Amerika’ya ihraç edilen popüler hafif ticari aracı Transit Connect, bu ülkeye hayli ısındı.



Elektrikli Ford Transit Connect 2012 Model

Bu ülkede piyasaya sunulmasının üzerinden çok fazla geçmese de, tüketicilerden pozitif tepkiler alan Transit Connect, geçtiğimiz günlerde ilk ödülünü aldı. Transit Connect, ABD’nin saygın dergilerinden “Popular Mechanics” tarafından düzenlenen “Otomotiv Mükemmeliyet Ödülleri”nde, ticari araç sınıfında ipi birinci sırada göğüsledi.

ABD’nin modifiye otomobiller konusundaki en büyük ve en önemli etkinliği olan SEMA Show’a da katılan Transit Connect, burada farklı aksesuvarlarla donatılan üçkardeşiyle birlikte Ford standında yer aldı. Transit Connect’i tam anlamıyla bir tatil aracı kimliğine sokan “Azentek” ve “Grant Products”, araca mutfak, uyku bölmesi, kanape, portatif duş, hem içeride hem de dışarıda film seyretme ikmanı sunan birden fazla LCD ekran gibi unsurlar eklemişler.

Ford’un İlk Elektriklisi

Ve Ford, ABD’de satışa sunacağı üç elektrikli araçtan ilkinin Transit Connect olacağını açıkladı Transit Connect’i “elektriklendirmesi” için Azure Dynamics’le anlaşan Ford,aracın gelecek yıl piyasaya sunulacağını bildirdi. Elektrikli Transit Connect, tek şarjla en az 130 km yol yapabilecek. Aracın elektrik motorunun nerede monte edileceği konusundaysa henüz netleşmiş bir karar olmadığı belirtiliyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla