Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 12:41   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Kupa Ası Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Kupa Ası Anlamı ve Açıklaması



KUPA ASI

Bulutların arasından uzana kutsal elin tuttuğu kupadan, ebedi hayatın simgesi olan Nilüfer çiçeklerinin üzerine su damlacıkları inmekte. Tarot'un şans getiren kartlarından biri olan Kupa Ası, büyük bir aşk ya da mutlu bir evliliği müjdeler. Kupa Ası su elementinin özünü simgeler. Su; yaşam, sevgi ve verimlilik demektir. Su değişir, yaratır ve temizdir.

Başkalarının etkisinde kalarak yaşamınıza yön veriyorsunuz. Kendi duygularınızla hareket etmeyip başkalarının kendi yaşamları için aldığı kararları uyguluyorsunuz. Duygusal paylaşımlarınızda oldukça bencil davranıyorsunuz. Bu da duygusal yakınlık hissettiğiniz kişiyi kaybetmenize neden olabilir.

Düz

Büyük bir aşk. Mutlu bir evlilik. Güçlü dostluklar. Mutlu geçen zamanlar. Duyguların güçlenmesi, dostları ve sevgiliyi anlamak. Sağlıklı bir bebek müjdesi.

Ters

Mutsuzluk, bitecek bir ilişki. İlişkilerde güvensizlik. Verimsizlik, kıtlık. Beklenenin gerçekleşmemesi. Umutsuzluk, inançsızlık.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla