Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 12:43   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Kılıç Ası Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Kılıç Ası Anlamı ve Açıklaması


Kılıç Ası

Kılıç Ası da tüm As'lar gibi içimizde olan bir gücün, bir fırsatın keşfedilmesi yönünde bir işarettir. Mantık, kararlılık, objektiflik gibi güçlerin varlığını gösterir. Zihnimizi meşgul eden bir problemin keskin bir görüşle, doğru bir analizle çözüleceğini müjdeler.

Kesin ve net bir karara varabilmek için konuyu iyi düşünmeniz gerekiyor. Konuya hakim olmanız sizin yararınıza olacaktır. İyi düşünülmüş bir kararı yürürlüğe sokacaksınız. Analiz ve sentezlerle kendinizi karmaşıklıktan kurtarabilirsiniz. İlişkinizdeki problemleri partnerinizle tartışmalısınız.

Düz

Kararlılık, kuşkuların bir kenara bırakılması. Başarı ile sonuçlanacak bir işe girişmek, ilerlemek. Objektiflik, mantık, keskin bir analiz yeteneği. Bir rekabetin lehte sonuçlanması. Güçlü bir sevgi. Adalet, dürüstlük. Bağımsızlığın sağlam temellere oturması. Lider ruhlu bir çocuğun doğma olasılığı. Büyük bir nefret.

Ters

Endişeler, karasızlık. Başarı zannedilen bir gelişmenin yıkıma yol açması. Kayıplar. Karmaşa, şiddet. Zorlanmalara uğramak, ya da zorbalık göstermek. Mantıksız ve adaletsiz davranmak.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla