Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 12:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Değnek Ası Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Değnek Ası Anlamı ve Açıklaması


DEĞNEK ASI

Küçük Sırlar serisinin ilk kartı Değnek Ası, Güneş kartından sonra en yüksek enerjiye sahip olan karttır. Kartta bulutların arasından uzanan kutsal bir elin yeşermekte olan bir değnek tuttuğunu görüyoruz. Bu keşfedip geliştirmemiz gereken bir fırsatın karşımıza çıkacağının ya da çıkmış olduğunun göstergesidir. Şanslı bir dönemin müjdecisi olan Değnek Ası yapabilme gücünde bir artışa, karakterde güçlenmeye işaret eder. İyi enerjiyle yüklü bu kart pozitif bakış açısının hakim olacağı. Yaşama sarılacağımız, çaba dolu bir zamanın habercisidir.

Önünüze çıkan fırsatların değerini çok iyi bildiğinizi ve olanaklardan yararlanmak için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunuzu gösterin. Sizi mutluluğa ulaştıracak derin bir ilişkiye gireceğinizi müjdeler. Kimseden yardım beklemeyin. Değerlendirmelerinizi kendiniz yapın.

Düz

Başarı için bir fırsat, gerekli şartların oluşması. Kazan getirecek bir girişimin ilk adımları. Kendine güven, engelleri aşabilecek enerji. Yeteneklerin farkına varma. Korkular ile yüzleşme. Yeni bir ilişki, evlilik. Bir yolculuk.

Ters

Yeni başlanmış olan bir işin beklentileri karşılamaması, sona ermesi. Başarısız sonuçlanacak bir girişimin başlaması. Mutsuz bitecek bir ilişkinin başlaması. Güç kaybı, korku. Gerçekleri görememe, hırslara kapılarak yanlış adım atma. Vazgeçilen bir yolculuk.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla