Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 12:52   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Tılsım Sekizlisi Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Tılsım Sekizlisi Anlamı ve Açıklaması


TILSIM SEKİZLİSİ

Kartta önündeki tılsımlar üzerinde çalışan bir çırak görünmekte. Büyük bir hevesle önündeki işe eğilmiş, ustalaşmaya çalışıyor.

Hayatınızda hızla ilerleyip basamakları kolay çıkabileceksiniz. Aldığınız kararlar ve olumlu pozitif yönünüz size her zaman kazandıracaktır. Tüm bunları yaparken hızlı gelişen olayları kabullenmekte zorlanabilirsiniz ama tüm gerçekler ortada. Başarınızı kabullenin. Hoş sürprizler sizi bekliyor.

Düz

Mutluluk verecek, karlı bir işin başlangıcı. Kendini bir işe adama, öğrenme isteği. Yetenekleri geliştirecek, bilgiyi arttıracak bir çalışma. Kurs almak. İnsanı başarıya götürecek bir işte çok çalışılması yönünde bir uyarı. Çalışmaların sonuç vermeye başlaması. Henüz usta seviyesine ulaşılmayan bir iş. Acemi şansı.

Ters

Kurnazlık, entrika. Çalışmadan para kazanma çabası. Ahlaksızlık. Uzun vadeli bir başarıyı, kısa sürede kazanç getirecek bir iş uğruna kaybetme. Planların, hedeflerin gecikmesi.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla