Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 12:54   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Kupa Sekizlisi Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Kupa Sekizlisi Anlamı ve Açıklaması


KUPA SEKİZLİSİ

Kartta kupalarını geride bırakıp, kurak alanlara doğru ilerleyen bir adam görülmekte. Dolunayın ışıkları altında ilerleyen adam kutsal yerlere girmek için başarılarını terk edip uzaklaşmakta. Bu kart acı veren ayrılışların simgesidir.

Bu hayattan vazgeçilmiştir, hayata yeni bir anlam ve amaç aramaya başlarız. Duygusal ve ailevi konular geride kalmıştır, ilişkiler zayıflar ve biter. Bu kart bir güç değişimi olduğu için, çok şeyin veya gücün kaybı anlamına gelmez.

Düz

Maddi başarıların, var olan ilişkilerin değerini yitirmesi. Yeni bir hayat istemek. Hayat görüşünde değişiklikler, isteklerin ve yaşamın gözden geçirilmesi. Umutsuzluk, güçsüz hissetmek. Bir işten sıkılmak.

Ters

Neşe duyulan bir hayat, elde edilenlerin mutluluğu. Para kazanma hırsı. Aşık olmak, yeni bir ilişkiye başlamak. Sevgilinin ya da eşin maddi hırslar uğruna terk edilmesi.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla