Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 13:02   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Tılsım Beşlisi Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Tılsım Beşlisi Anlamı ve Açıklaması


TILSIM BEŞLİSİ

Fakir bir çift karlı yollarda ilerlemekte. Sakat adam ışıklar yanan bir pencereye bakmakta. Tılsımların Beşlisi maddi kayıpların olabileceği yönünde bir haberdir. Kart bizi bulunduğumuz şartları iyi analiz etmemiz yönünde uyarır.

Çevrenizden bir kişiyle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Fakat zaman size yanlışı gösterecektir. İlişkinizi tekrar gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Yeni bir ilişki için unutmayın, eskinin tamamen bitmesi gerekli. Biraz daha anlayışlı olabilirsiniz.

Düz

Maddi kayıplar. İşsizlik, hayat standartlarının düşmesi, Var olan desteğin yitirilmesi, yalnızlık. Acizlik, güçsüzlük, çıkış yollarını görememek, umutsuzluk. Ailenin yitirilmesi.

Ters

Yanlış girişimler. İşin kaybı, fakirlik. Gösterilen tutumun başarıyı zorlaştırdığı, yeni bir yol denenmesi yönünde bir uyarı. Yaşanılan büyük maddi kayıpların sonunda, ortaya yeni bir fırsat çıkma olasılığı.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla