Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 13:05   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Kılıç Beşlisi Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Kılıç Beşlisi Anlamı ve Açıklaması


KILIÇ BEŞLİSİ

Kartta, fırtınalı bir göğün altında rakiplerinin kılıçlarını ele geçiren bir şövalye gözüküyor. Bu kartı kendisinden sonra gelen kartlarla birlikte yorumlamak gerekir. Çünkü Kılıç Beşlisi, mücadelenin galibi mi, mağlubu mu olduğunuz sorusunu yanıtlamaz. Bir sonraki karta göre yenilginin nedenleri veya bunun bir zafer olup olmadığı anlaşılacaktır.

İş çevrenizden olan kişilerle tartışmalara girebilirsiniz. Bu kişiler, sizin başarınızı kıskanan kişiler olabilir. Biraz daha dikkatli olduğunuzda bunların kim olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. Önemsemenizde yarar var.

Düz

Yenilgi, başarısızlık. İhanet veya iftiraya uğramak. Kariyerde düşüş, gözden düşme. Aşağılanma, küçük düşme. Başarısızlığın kabul edilerek, geleceğin yeniden planlanması yönünde bir uyarı. Aldatıcı bir zafer. Rakipler, gergin bir bir ortam. Atılacak adımlara dikkat etme gereği. Suç işlenen bir ortamda bulunmak, bir ayıbı görmek.

Ters

Yenilgi. Rakiplerin gerisinde kalmak. Yanlış adımlar atmak, detayları gözden kaçırmak. Yakındaki birinden gelecek ihanet. Aldatıcı bir zafer. Kayıplar, üzüntü, bir yakının vefatı.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla