Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 13:07   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Değnek Beşlisi Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Değnek Beşlisi Anlamı ve Açıklaması


DEĞNEK BEŞLİSİ

Beş genç adam elerlindeki değneklerle kavga ediyor. Ancak yüzlerindeki ifadeden bunun düşmanca bir kavgadan çok güçlerini denemek için yapılan dostça bir oyun olduğu anlaşılıyor. Değnek Beşlisi, gücünüzü kanıtlamak zorunda olacağınızı gösteren bir işarettir. Bir yarışma, rekabet ortamına dikkat çeker.

Size vaat edilenler gerçekleşmiyor. Adaletsizlikle karşı karşıyasınız. Sakin olmalısınız. Zaman içinde sakinliğinizin yardımıyla olayların seyrinin değişeceğini göreceksiniz.

Düz

Eldekileri korumak için mücadele edilmesi gereği. Gücün kanıtlanması gereği. Rekabet. Tüm yeteneklerin ve becerilerin kullanılmamasını gerektiren bir görev. Düşünce ayrılıkları. Hukuki engeller.

Ters

Bir rekabet ortamında rakiplerin hile yapabileceği yönünde bir uyarı. Engellemelere karşılık mücadeleyi sürdürme gereği, başarı. Cömert bir tutum, bildiklerini başkaları ile paylaşmak.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla